Hvordan får jeg vist dokumenter i full skjerm?

Slik ser du dokumenter i full skjerm

Både saksfremstillinger og vedlegg kan ses i fullskjerm på iPad og i webversjonen. I fullskjermvisningen kan du også bruke funksjonene om å lage notater, gjøre markeringer og dele kommentarer.

Web

• Velg et dokument som skal vises i fullskjerm

• Trykk på det lille svarte krysset øverst på siden for å se dokumentet i full skjerm
Bilete
Fuldskærmsvisning
Bilete
Full skjerm

• Klikk på det røde krysset ytterst til høyre for å lukke fullskjermvisningen igjen

Bilete
Luk fuld skærm
Bilete
Lukke fullskjermvisningen

Merk: I webversjonen av FirstAgenda kan du også få full visning ved å klikke på PDF-linken i øverste høyre side. Men vær oppmerksom på at du ikke kan ta notater og markeringer hvis du benytter PDF-visningen.

iPad

• Velg det dokumentet du vil ha vist i fullskjermvisning. Trykk på det ikonet øverst til venstre for klokken for å se dokumentet i fullskjerm

Bilete
Fullskjermvisning på iPad

• Trykk på ikonet igjen for å komme tilbake til normalvisning

Bilete
Tilbake til normalvisning