Hvordan stemmer jeg på vegne av en møtedeltaker?

Hvis en møtedeltaker er forhindret i å stemme fra sin egen PC eller iPad, kan du som administrator stemme på vegne av personen.

Slik stemmer du på vegne av en møtedeltaker

• Gå inn på oversikten av den avstemningen som er i gang

Bilete
Oversikt over pågående stemmegivning

• Trykk på møtedeltakeren, som du skal stemme på vegne av og avgi stemmen

Bilete
Oversikt over møtedeltakere etter stemmegivning

• Når du har stemt, vil møtedeltakeren bli markert med den fargen han eller hun har stemt etter: For, Unnlat eller Mot. På bildet under er møtedeltakeren grønn, fordi det ble stemt for.

Bilete
Farge gjenspeiler om avstemningen er for, avstår fra eller mot