Nyheter

For å sikre at du til alle tider får det beste mulige produkt, oppdaterer vi løpende alle våre løsninger. Bli klokere på nye funksjoner og andre oppdateringer her.

Siste oppdateringer fra alle produkter

2024-10-03
I den nyeste versjonen av FirstAgenda Live har vi lagt til en ny funksjon som gjør det mulig å avslutte en avstemning uten at alle deltakerne har avgitt sin stemme.
2024-09-30
I den nyeste versjonen av app-versjonen av FirstAgenda Prepare er det nå blitt mulig å få søkeforslag på samme måte som i nettversjonen. I tillegg har vi løst en uheldighet som hindret brukere fra å opprette notater og dele kommentarer.
2024-09-26
I den nyeste produktoppdateringen til FirstAgenda Prepare har vi rettet masse-tilknytningsfunksjonen slik at det ikke lenger er mulig hvis konsernet kun har én organisasjon tilknyttet. Vi har også rettet en feil i SMS-varslingene samt justert support-URL-en.Les mer om rettelsene nedenfor.