Nyheter

For å sikre at du til alle tider får det beste mulige produkt, oppdaterer vi løpende alle våre løsninger. Bli klokere på nye funksjoner og andre oppdateringer her.

Siste oppdateringer fra alle produkter

2024-07-05
Vi lanserer snart en ny versjon av FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en eldre versjon enn 8.0.14, må du oppdatere appen for å sikre den beste opplevelsen med bruk av appen, inkludert push-varsler.
2024-06-20
I den nyeste produktopdateringen til FirstAgenda Prepare har vi foretatt to mindre rettelser. Disse inkluderer en endring i visning av masse tilknytning til organisasjoner samt en rettelse av lenken i supportknappen.
2024-06-20
Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke nye muligheter, inkludert at du nå kan vedlegge word-dokumenter i en dialog. Det er også endringer når du oppretter passord ved bruk av e-post og passord, samt diverse andre optimaliseringer og feilrettinger.
2024-06-20
Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke forbedringer og feilrettelser. Det er nå blant annet mulig å invitere en fjernet bruker tilbake til en organisasjon med samme e-post.