Support

Siste oppdateringer

2024-07-05
Vi lanserer snart en ny versjon av FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en eldre versjon enn 8.0.14, må du oppdatere appen for å sikre den beste opplevelsen med bruk av appen, inkludert push-varsler.
2024-06-20
I den nyeste produktopdateringen til FirstAgenda Prepare har vi foretatt to mindre rettelser. Disse inkluderer en endring i visning av masse tilknytning til organisasjoner samt en rettelse av lenken i supportknappen.
2024-06-20
Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke nye muligheter, inkludert at du nå kan vedlegge word-dokumenter i en dialog. Det er også endringer når du oppretter passord ved bruk av e-post og passord, samt diverse andre optimaliseringer og feilrettinger.
2024-06-20
Den nyeste produktopdateringen til LetDialog inneholder en rekke forbedringer og feilrettelser. Det er nå blant annet mulig å invitere en fjernet bruker tilbake til en organisasjon med samme e-post.