Support

Siste oppdateringer

2024-10-03
I den nyeste versjonen av FirstAgenda Live har vi lagt til en ny funksjon som gjør det mulig å avslutte en avstemning uten at alle deltakerne har avgitt sin stemme.
2024-09-30
I den nyeste versjonen av app-versjonen av FirstAgenda Prepare er det nå blitt mulig å få søkeforslag på samme måte som i nettversjonen. I tillegg har vi løst en uheldighet som hindret brukere fra å opprette notater og dele kommentarer.
2024-09-26
I den nyeste produktoppdateringen til FirstAgenda Prepare har vi rettet masse-tilknytningsfunksjonen slik at det ikke lenger er mulig hvis konsernet kun har én organisasjon tilknyttet. Vi har også rettet en feil i SMS-varslingene samt justert support-URL-en.Les mer om rettelsene nedenfor.