Hvordan vedtar man uten en votering?

Hvis du trenger å vedta en innstilling eller et vedtak uten at det er gjort en aktiv votering, kan du både gjøre det før møtet og under møtet.

Slik vedtar du uten avstemning

• Finn saken på dagsordenen, hvor du vil vedta en innstilling eller et forslag uten avstemning.

• Trykk på + ute til høyre for innstillingen​

Bilete
Plussknapp i nedre høyre hjørne

• Innstillingen finnes nå under Utvalgte til godkjennelse og du kan nå trykke på Godkjenn uten avstemning

Bilete
Vedtag uden afstemning-knappen

• Nå kommer oversikten over avstemningen opp, hvor møtedeltagerne har stemt for.

• Trykk på Vedta og trykk deretter Lagre og lukk. Dermed er innstillingen vedtatt uten votering, og det er ført i protokollen.

Bilete
Grønn godta-knapp i nedre høyre hjørne

• Visning i Protokoll

Bilete
Visning i protokoll