Hva skal jeg gjøre i Prepare for å få data overført til Publication?

Denne guiden vil hjelpe deg med å sette opp FirstAgenda Publication med FirstAgenda Prepare. Med denne integrasjonen vil det være mulig å publisere dagsordener samt referater direkte til deres hjemmeside.

Veiledning

Oppsett av Publication i FirstAgenda

• Når du er logget inn som administrator i Prepare kan du klikke deg inn på integrasjons API i venstre side i menyen.

Bilete
Venstremenuen i Prepare med fokus på Publiserings API

• Ved siden av teksten Startdato for publicering, kan du velge hvilken dato dere ønsker å publisere fra Prepare. Hvis du ikke velger en startdato, vil alt materiale tilbake i tid fra de valgte utvalg bli publisert.

Bilete
Sett publiseringsdato for Publiserings API

• Når dette er gjort, klikker du på Lagre

• Du må heretter velge hvilke utvalg som ønskes publisering til deres hjemmeside.

• Det gjør du ved å klikke på Rediger, og her kan du så endre de forskjellige innstillinger for utvalgene.

• Sett hak ut for utvalgene disse og velg om utvalget skal vise tittel eller vedtak på lukkede saker. Titlene på de lukkede sakene vil som utgangspunkt ikke være synlige, men kun vises som "lukket sak", med mindre du velger at de skal være synlige.

Bilete
Velg utvalg til publisering i Publiserings API

OBS: De lukkede sakenes innhold vil aldri bli vist på nettsiden, for eksempel dokumenter og vedlegg.

Etter å ha slått publiseringen på i Prepare, vil møter fra dette utvalget automatisk bli publisert fremover når du legger ut nye versjoner av dagsordener/referater.