Hvordan får jeg oversikt over notater, markeringer og delte kommentarer?

Du har tre muligheter for å danne deg en god oversikt i møtepapirene.

Oversikten

Bilete
Oversikt

• Viser dine notater og delte kommentarer fra en sak i dagsordenen samlet i en liste.

Side-oversikten

Bilete
Icon

• Viser på hvilke sider i dokumentet du har notater, delte kommentarter, markeringer og bokmerker lagret

Fullskjermsvisning (web)

Bilete
Fuldskærmsvisning

• Viser notater, delte kommentarer, bokmerker og markeringer i en fullskjermsvisning. Bemerk at denne funksjonen kun er tilgjengelig via web.

• Oversikten - viser alle notater og delte kommentarer fra en sak samlet i én liste.

• Side-oversikten - viser på hvilke sidetall i papirene du har markeringer, notater og delte kommentarer lagret i saken.

Oversikten

Oversikten finner du i alle saker i dagsordenen. Hvis det er notater eller delte kommentarer lagret, ser det ut som en liten teller som viser hvor mange notater eller delte kommentarer som ligger i saken.

• klikk Oversikt i menyen til venstre når du står på et punkt, og få en oversikt over hvor mange notater og delte kommentarer.

• vil du se alle notene på en sak, klikk Notater

Bilete
Notater

• Vil du se dine delte kommentarer på sak, klikker på Delte kommentarer

Bilete
Delte kommentarer

Side-oversikten

Side-oversikten (eller thumbnail-overblikket), gir et overblikk over alle sidene i et dokument. Her kan du få et kjapt overblikk over hvilke sider du har gjort notater, bokmerker og markeringer i.

Markeringen vises som en blyantikon:

Bilete
Ikon for markeringer

Notater vises som et notatikon:

Bilete
Noteikon

Delte kommentarer vises som et kommentarikon:

Bilete
Ikon for delte kommentarer

Bokmerker vises som et bokmerkeikon:

Bilete
Ikon for bogmærker

Slik finner du side-oversikten

• Gå til en sak i en dagsorden eller i en protokoll

• Trykk på  det lille tabellikonet  i øverst på skjermen:
Bilete
Icon
  • Et nytt vindu vil dukke opp der du kan se oversikt over notater, kommentarer og bokmerker. Klikk på en av sidene i sidevisningen for å gå til siden.

iPad

Bilete
App sideoversikt

Web

Bilete
Sideoversikt

Bemerk: i webversjonen av FirstAgenda er det mulig å sortere visningen av sideoversikten etter notater, delte kommentarer, markeringer og bokmerker.

Fullskjermsvisning