Hvordan markerer jeg?

Ved å bruke utvalgsverktøyet i FirstAgenda Prepare kan du tegne og krysse ut agendaer, referater og dokumenter. Vær oppmerksom på at valgene er personlige og ikke kan deles med andre.

Slik lager du en markering

iPad:

• Skriv inn punktet i et møte hvor du vil gjøre et valg

• Nederst på skjermen finner du utvalgsverktøyet

Bilete
Markeringsværktøj

• Trykk på fargen du vil velge med

• Lag din tegning eller streker ved å tegne på skjermen med fingeren

• Valgene lagres automatisk. Klikk på samme farge du har valgt for å avslutte valgfunksjonen igjen.

Web:

• Finn punktet i et møte hvor du vil gjøre en markering

• Få frem valgverktøyet ved å venstreklikke på siden og velge blyantikonet

Bilete
Markering

• Klikk på fargen du ønsker å markere med

Bilete
Markeringsværktøj

• Lag din tegning eller streker ved å tegne på skjermen med musen

• Lagre dine markeringer ved å trykke på lagre-ikonet

Tip til web: Slik lager du en rett markering

Velg en farge for å lage markeringer med, og hold 'shift' nede mens du tegner. Dermed kan du lage en hel, jevn linje. Vær oppmerksom på at denne funksjonen ikke er tilgjengelig på iPad.