Møtedeltaker - kom godt i gang

Kom godt i gang med FirstAgenda Prepare

Velkommen som bruker i FirstAgenda Prepare. Før du begynder å forberede møtene dine har vi en rekke artikler som kan hjelpe deg i riktig retning. Artikklene omhandler de ulike funksjonene du kan bruke i forberedelsen. Her finner du en komplett liste over artikler som beskriver hvordan du lager innlogging, finner en dagsorden og til slutt hvordan du bruker de forskjellige funksjonene. Du kan alltid finne flere artikler på support.firstagenda.com.

Installasjon

Login

Utvalg og møter

Notater, markeringer, kommentarer og bokmerker

Offline