Hvorfor mottar jeg ikke e-poster?

Det kan være ulike grunner til at du ikke mottar e-poster til FirstAgenda fra FirstAgenda:

Har du en @online.no domene?

• Vi opplever for øyeblikket at noen e-post-tjenesteleverandører blokkerer for mottak av våre e-poster som sendes ut fra FirstAgenda. Vi opplever dette spesifikt på domenet som slutter på @online.no.Dette betyr at e-postene våre ikke vises i innboksen til brukerne, selv ikke i spamfilteret på grunn av den nye Online e-posttjenesten har implementert et mer “kritisk” spamfilter. Hvis du derfor opplever at du ikke mottar e-postene som FirstAgenda sender ut, så vil vi sterkt oppfordre deg til å kontakte din e-postleverandør.

• Hvis du er usikker på om en e-post faktisk er sendt fra FirstAgenda, ikke nøl med å ta kontakt med oss via support@firstagenda.dk. Vi står klare til å svare på spørsmål og bekrefte statusen for de sendte e-poster.

• Du kan bli klokere på endring av dine spaminnstillinger akkurat her

Andre potensielle årsaker

• E-posten fra FirstAgenda har havnet i din søppelpost (eller i mappen "Clutter" i Outlook 2016). Sjekk mappene i ditt e-postprogram.

• E-posten har havnet i din organisasjon sitt spamfilter. Kontakt din sikkerhetsavdeling og få dem til å se om det er satt opp restriksjoner for å ikke motta e-poster fra First Agenda og AWS Amazon eller Binero

• Du er registrert med feil e-postadresse. Kontakt organisasjonsadministratoren din som kan hjelpe deg med å rette opp e-posten.

Hvis ingen av delene virker, så kontakt support@firstagenda.com og vi kan se på hva årsaken kan være.