Hvordan endrer jeg min personlige e-post og mobilnummer?

Det er viktig at du alltid holder dine brukerinnstillinger oppdatert og har registrert riktig personlige e-postadresse til brukerkontoen din. Skulle du en dag glemme ditt passord, er det din personlige e-post du skal bruke for å få skiftet til et nytt passord.

Slik endrerd u din personlige e-postadresse og telefonnummer:

• Logg inn i webversjonen av FirstAgenda Prepare: https://web.firstagenda.com

• Klikk på dine initialer øverst til høyre

• Du blir ført over til brukeradministrasjonssiden, hvor du kan gjøre endringene

• I venstremenyen klikker du på Login og sikkerhet

Bilete
Login og sikkerhet

• Ut fra feltet e-post og feltet Mobilnummer trykker du på rediger, og skriver inn din nye e-postadresse og telefonnummer.

• Trykk Lagre når du har gjort endringene

Merk: får du beskjed om at e-postadressen allerede er i bruk, skal du kontakte din organisasjon sin administrator.