Hvorfor mottar jeg ingen SMS-kode?

Hvis du ikke har mottatt en SMS med sikkerhetskoden, må du kontakte en administrator i organisasjonen din som kan lese SMS -koden din i brukerprofilen din. Kontaktinformasjonen er nederst i invitasjons eposten / glemt passord -epost.

Merk:

• Du må klikke på lenken i invitasjonen e -post / glemt passord e -post før du sender en SMS -kode. SMS -koden er ikke ditt nye passord, men et midlertidig sikkerhetspassord som du må bruke med ditt eget passord.

Hvorfor motta jeg ikke en SMS-kode?

Feil mobilnummer:

Du er registrert med feil mobilnummer. Sjekk derfor mobilnummeret du har opprettet med - det står i invitasjons e-posten. Hvis nummeret er feil, må du kontakte administratoren av FirstAgenda Prepare i organisasjonen for å få det endret. Kontaktinformasjon for administratoren er også i invitasjons e-posten.

Sjekk drifsforstyrrelser hos ditt teleselskap

Årsaken kan også være driftsforstyrrelser hos ditt teleselskap. Som en hjelp, har vi tilføyet links til noen af teleselskapenes driftsinfo:

Nytt mobilnummer/forandring av telekommunikasjonsselskapet

Er det et nyopprettet mobilnummer, eller er du i ferd med å flytte mobilnummeret ditt fra et selskap til et annet, kan det være fordi opprettelseslesingsprosessen ennå ikke er fullført, og dermed forhindrer at SMS -ene blir levert.

Du kan prøve å slå av mobilen. Vent 10 sekunder, slå den på igjen og test om den løser problemet. Hvis ikke, kan det ta noen dager før du kan motta SMS -en, så i mellomtiden må administratoren lese SMS -koden for deg under brukerprofilen din.

Når du bruker en SMS-kode i FirstAgenda Prepare?

En SMS-kode er en ekstra sikkerhetskode som du må bruke sammen med ditt eget passord. Den brukes til FirstAgenda Prepare i disse 3 situasjonene:

• Første gang du logger deg på FirstAgenda Prepare

• Hvis organisasjonen din bruker 2-faktor pålogging

• Når du trenger å endre passordet ditt