Hvordan laster jeg ned innholdet fra mine møter i webdelen?

Du har mulighet for å laste ned innhold fra fra møter på følgende måter:

Slik laster du innholdet fra møter på web:

Last ned innhold på møtets forside

På møtets forside er det en «Last ned innhold»-knapp øverst i høyre hjørne. Når du trykker på den kommer det ulike valgmuligheter frem:

Bilete
Last ned innhold

Du har alltid mulighet for å laste ned dine notater og delte kommentarer.

Videre kan den ansvarlige for utvalget også ha gitt lov til å laste ned en full dagsorden. Hvis du har tillatelse til å hente en full dagsorden, har du også mulighet for å laste ned dine markeringer.

Hvis det ikke er en mulighet å laste ned det samlede møtematerialet, skyldes det at den ansvarlige for utvalget ikke har slått på denne muligheten.

Last ned et enket dokument

Du har også muligheten til å gå inn på et punkt og laste ned det enkelte dokumentet, for eksempel en saksframstilling. Du laster ned et enkelt dokument ved å klikke på rullegardinmenyen 'Last ned dokumenter' i øvre høyre hjørne, og deretter må du velge hvor mye på punktet du ønsker å laste ned.

Du kan enten laste ned 'Kun dette dokumentet' eller 'Alle dokumenter på saken,' som vist på bildet nedenfor.

Bilete
Klikk på nedtrekksmenyen i øvre høyre hjørne