Hvordan laster jeg ned innholdet av mine møter i appen?

Slik laster du ned innholdet av møtene dine i appen

Nedlasting av innhold fra møtets forside

På møtets forside finner du en PDF-knapp øverst i høyre hjørne. Når du trykker på den, vil ulike alternativer vises:

Bilete
Trykk på PDF knappen

Du har alltid muligheten til å laste ned notatene dine og delte kommentarer.

I tillegg kan ansvarlig for utvalget også ha gitt deg tillatelse til å laste ned en full dagsorden. Hvis du har tillatelse til å laste ned en full dagsorden, har du også muligheten til å laste ned dine markeringer.

Hvis det ikke er mulig å laste ned en full dagsorden, skyldes det at ansvarlig for utvalget ikke har aktivert denne muligheten.

Last ned enkelt dokument i appen

På samme måte som på nettet har du også muligheten til å gå inn på et punkt og laste ned det enkelte dokumentet, for eksempel en saksframstilling.

Du laster ned et enkelt dokument ved å trykke på PDF-knappen øverst i høyre hjørne:

Bilete
Trykk på PDF-knappen øverst i høyre hjørne

Deretter trykker du på Del-knappen:

Bilete
Trykk på Del-knappen

Velg hvordan du vil hente dokumentet ut av appen:

Bilete
Velg hvordan du vil hente dokumentet ut av appen