Hvordan oppretter jeg en bruker?

Nedenfor finner du to guider til hvordan du oppretter deg i FirstAgenda Prepare. Den første guiden er for deg som ikke har et login til FirstAgenda Prepare allerede – altså en helt ny bruker. Den andre guiden er til deg som allerede har en bruker, men nå skal legges til en ny organisasjon.

GUIDE 1:

Slik oppretter du en helt ny bruker:

1. En administrator vil sende deg en e-post med invitasjon. Klikk på lenken i invitasjonen.

Bilete
Klikk på lenken i invitasjonen.

2. Skriv inn engangskoden som blir sendt til deg på SMS.

Bilete
Skriv engangskode fra sms

1. Skriv den e-postadressen eller brukernavnet som du ønsker å benytte. Hvis du allerede har en bruker i FirstAgenda, anbefaler vi at du bruker den samme.

Bilete
Skriv e-mail eller brugernavn

1. Klikk heretter på fortsett

2. Opprett heretter et passord

Bilete
Opret adgangskode

1. Klikk på “Opprett passord”

2. Du har nå tilgang til FirstAgenda Prepare

GUIDE 2:

Slik aktiveres din bruker i en ny organisasjon:

1. En administrator vil sende deg en e-post med invitasjon. Klikk på lenken i invitasjonen.

Bilete
Klikk på lenken i invitasjonen.

1. Skriv inn engangskoden som blir sendt til deg på SMS

Bilete
Skriv engangskode fra sms

1. Klikk på ”Legg til ’Organisasjonen’ til bruker”

Bilete
Tilføj bruger til ny organisation

4. Din bruker er nå tilknyttet organisasjonen

Du har nå adgang til en ny organisasjon i FirstAgenda Prepare, og kan skifte mellom de forskjellige organisasjonene øverst i høyre hjørne.

Slik skifter du mellom organisasjonene