Hvordan endrer jeg region på nettet?

Hvordan endre region på nettet

Hvis du har landet og logget på web.firstagenda.com, logg ut og endre søket til web.firstagenda.eu.

Dette er hvordan:

• Logg ut av brukeren din

• Klikk på adressefeltet øverst på skjermen

• Søk på web.firstagenda.eu

• Logg inn med samme brukernavn/e-post og passord som du vanligvis gjør

• Du har nå endret region og logget inn på web.firstagenda.eu

Hvis du på forhånd vet at du må bytte region, kan du ganske enkelt starte med å søke på web.firstagenda.eu i adressefeltet.

Videoen nedenfor viser deg hvordan du endrer region fra web.firstagenda.com til web.firstagenda.eu: