Hvordan deler jeg en kommentar?

Med den nye del kommentar-funksjonen har du mulighet for å dele dine tanker omkring et emne, både før, under og etter et møte.

Klikk på videoen under for å se hvordan du deler en kommentar med en annen møtedeltager.

Slik deler du en kommentar

• Velg den dagsordenen hvor du vil skrive en kommentar i

• iPad: hold fingeren nede på skjermen og før fingeren opp til ´Del kommentar'-ikonet

Bilete
Del kommentar

• Web: Venstreklikk med musen, og velg 'Del kommentar'-ikonet

Bilete
Del kommentar

• Velg en eller flere personer som du gjerne vil sende en beskjed til

• Trykk på 'Skriv beskjed'

• Skriv din kommentar og trykk så på Send

NB: Når du først har sendt en beskjed, kan den ikke slettes igjen.