Hvordan vet jeg om noen har delt en kommentar med meg?

Når noen har delt en kommentar med deg, vil du bli varslet flere forskjellige steder.

Varsler på iPad

• Via FirstAgenda Prepare-appen vil du motta et varsel i iPadens varslingssenter (hvis du tillot appen å sende deg varsler). Når du trykker på varselet, vil du bli bedt om å logge inn på appen og deretter blir du tatt til agendaen som den delte kommentaren ligger på

• Hvis du er logget inn på FirstAgenda Prepare-appen, vil et varsel vises på den lille klokken, som du finner øverst i midten av appen

• Trykk på klokken for å se listen over varsler. Trykk på varselet for å komme til den delte kommentaren

Motta e-postvarsel om nye kommentarer:

Du kan også motta en e-post når noen deler en kommentar med deg. Du aktiverer e-postvarslingen ved å gå til innstillingene for brukerprofilen din.

Bilete
Motta e-postvarsel om nye kommentarer: