Hvordan får jeg FirstAgenda Prepare på iPaden min?

For å kunne bruke FirstAgenda app’en, skal du hente den i App Store.

• Trykk på App Store ikonet på din iPad

• Bruk søkefunksjonen, øverst i høyre hjørne – søk etter FirstAgenda (kontroller at "Filters" er satt til "bare iPad")

• Trykk på Installer

• Når installasjonen er ferdig, skal du klikke på Åpne for å starte app’en med det samme

• Du kan også laste ned programmet ved å følge denne linken fra iPad: Få FirstAgenda

Du skal ha et Apple-id for å hente app’s i App Store. Er du ikke logget inn i App Store via din iPad, vil du bli bedt om login-opplysninger. Les mer om Apple-id.