Slik geninstallerer du din FirstAgenda app

For å installere appen på nytt må du først slette din nåværende installasjon av appen.

Slik sletter du din FirstAgenda Prepare app:

• Hold fingeren på FirstAgenda app'en

• Etter ca. 2 sekunder, begynner ikonet å riste.

• Slett ved å klikke på det lille krysset i hjørnet av FirstAgenda ikonet

Når du har slettet app'en, skal du installere den på nytt. Finn den igjen i App Store på din iPad.

Slik installerer du FirstAgenda Prepare app'en igjen:

• Trykk på App Store ikonet på din iPad

• Bruk søkefunksjonen i øverste høyre hjørne - søk etter Prepare by FirstAgenda

• Trykk på den lille skyen med pilen. Dermed vil iPaden hente FirstAgenda app'en igjen

• Når installasjonen er ferdig, skal du klikke på Åpne for å åpne app'en igjen

Bemerk: at du behøver en Apple-ID for å hente app's i App Store. Er du ikke logget inn i App Store på din iPad, vil du bli bedt om å logge inn. Les mer om Apple-ID.