Hvordan innstiller jeg språket?

Slik innstiller du språket

iPad

Du kan ikke innstille språket direkte i app’en. Du skal gjøre det i iPad’ens generelle innstillinger.

• Lukk app’en ned

• Finn app’ens Innstillinger på din ipad og trykk på den

• Trykk på Generelt

• Gå ned på siden og velg Språk og område

• Trykk på iPad-språk og endre til det språket du foretrekker. (Hvis du for eksempel ønsker å endre språket til norsk bokmål: velg Norsk bokmål, trykk OK. iPad’en vil nå spørre om du vil endre språket, trykk Fortsett)

Bilete
Velg språk på app

• Du har nå endret språket til norsk bokmål både på iPad'en og i FirstAgenda app'en

Web

• Logg inn via https://web.firstagenda.com

• Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre

• Velg et språk du vil bytte til i nedtrekksmenyen under "Velg ditt språk". Siden lagrer automatisk.

Bilete
Velg dit språk på web