Hvordan sletter jeg en bruker?

For å slette en bruker må du først deaktivere brukeren. Klikk her for å se hvordan du deaktiverer en bruker. Når brukeren er deaktivert, kan brukeren deretter slettes. Dette gjøres på brukeradministrasjonssiden.

Sånn sletter du en bruker

• På brukeradministrasjonssiden klikker du på Brukere i venstremenyen.
Bilete
Klik på Brukere i venstremenyen.

• Klikk på fanen 'Deaktivert'. Du vil nå få en liste med alle brukerne som er deaktivert.
Bilete
Klikk på fanen 'Deaktivert'.

• Klikk på initialene eller profilbildet til brukeren du ønsker å slette. En blå boks vil dukke opp nederst på bildet. Klikk på 'Slett' i den blå boksen. Brukeren er nå slettet.
Bilete
Klikk på 'Slett' i den blå boksen

Vær oppmerksom på at når du sletter en bruker, kan brukeren ikke gjenopprettes. Brukeren må derfor opprettes på nytt hvis vedkommende igjen skal ha tilgang til FirstAgenda.