Hvordan importerer jeg brukere?

Du kan enkelt og raskt importere brukere til FirstAgenda Live. Følg guiden nedenfor.

Slik importerer du brukere til FirstAgenda Live:

• I venstremenyen i Live klikker du på Innstillinger. Deretter folder to faner seg ut, og du skal klikke på Organisasjonsinnstillinger.

Bilete
I venstremenyen i Live klikker du på "Innstillinger" og "Organisasjonsinnstillinger".

• Klikk deretter på Integrasjoner. Velg nå organisasjonen du ønsker å importere for, og klikk på de tre oransje prikkene til høyre ved siden av den.

Bilete
Klikk deretter på Integrasjoner.

• En popup-rute åpnes, og du kan importere brukerne ved å klikke på Importer.

Bilete
klikke på "Importer".

• Deretter starter systemet importeringen av alle brukere og viser en snurrende, oransje ikon.

Import fullført

• Når importen har blitt gjennomført vellykket, vil det vises en grønn hake ved siden av brukerne, som vist nedenfor.

Bilete
importen har blitt gjennomført vellykket

• Hvis det vises et oransje symbol med et utropstegn ved noen av feltene, for eksempel "brukere", betyr det at noen av brukerne ikke ble inkludert i importen. Dette kan skyldes at brukerne ennå ikke har akseptert invitasjonen sin til FirstAgenda Live eller at brukerkontoene deres har blitt slettet.

Merk

Hvis valget ikke er aktivert i Publiserings APIet i Prepare, vil møter, brukere og utvalg ikke bli overført til Live. Klikk her for å lese hvordan du aktiverer et valg i Publiserings APIet.