Hvorfor blir ikke mine møter overført til Live?

Det kan hende at du opplever at møtene dine ikke blir overført fra Prepare til Live. Dette skyldes sannsynligvis at ditt utvalg ikke er aktivert i Publiserings-APIet i Prepare.

Slik aktiverer du Publiserings API'et i Prepare:

• Logg inn på web.firstagenda.com.

• Klikk på Publiserings API i venstremenyen.

Bilete
Klikk på "Publicerings API" i venstremenyen.

• Her vil du få en liste med dine utvalg og en oversikt over hvilke utvalg som er aktivert for publisering.

Bilete
Her vil du få en liste med dine utvalg

• Øverst på siden velger du en startdato for når du ønsker å publisere dagsordener/protokoller fra.

Bilete
velg en startdato for når du ønsker å publisere dagsordener/protokoller fra.

• Klikk Lagre når du har valgt en dato.

Du kan også redigere hvilke valg som skal publiseres:

• Klikk på Rediger øverst i høyre hjørne for å redigere publiseringsinnstillingene for utvalgene.

• Merk av i kolonnen "Blir publiseres" for valgene som skal inkluderes. Du må også velge om tittelen på lukkede saker skal vises, og om beslutningen for lukkede saker skal vises. Merk av i boksen(e) hvis det skal være gjeldende.

Bilete
Publiseringsinnstillingene for utvalgene.

• Klikk "Lukk" når du har gjort endringene dine.

Merk

Det er kun fremtidige møter som blir overført til Live. Verken møter som ligger tilbake i tid eller historiske møter blir overført.