Hvordan importerer jeg møter?

Det er enkelt og enkelt å importere møter til FirstAgenda Live. Følg veiledningen nedenfor.

• I menyen til venstre finner du Innstillinger nederst. Klikk her og følgende to alternativer vises:

Bilete
Indstillinger i venstremenuen

• Herfra klikker du på Organisasjonsinnstillinger etterfulgt av integrasjoner og du får følgende:

Bilete
Organisationsinställningar och integrationer under inställningar i vänstermenyn

• Velg organisasjonen du vil importere møtene fra og klikk på de tre oransje prikkene helt til høyre.

Bilete
Tre punkter på höger sida av den valda organisationen

• Følgende popup-vindu vises, og du importerer møtene ved å klikke på Importer.

Bilete
Importera knapp i menyn till höger

Import gjennemført

Når importen er suksessfullt gjennomført vil det bli satt en grønn hake ut fra Brukere, utvalg og møter, som vist under:

Bilete
Grön bock när importen är klar

Du har nå fullført importen av møtene.