Hvordan importerer jeg utvalg?

Du kan raskt og enkelt lage en import av utvalg til FirstAgenda Live. Følg guiden under:

• I menyen til venstre finner du punktet Innstillinger. Klikk på pilen og to muligheter kommer frem:

Bilete
Importer utvalg

• Heretter klikker du på Organisasjonsinnstillinger og Integrasjoner og du blir møtt med bildet som vist under:

Bilete
Importer utvalg

• Her velger du du den organisasjonen du vil lage importen for og klikker på de tre oransje prikkene til høyre

• Følgende pop-up åpner og du kan importere utvalget ved å klikke på Import

Bilete
Importer utvalg

• Herfra går systemet i gang med å importere alle utvalg og vil vise et snurrende, oransjt ikon.

Import gjennomført

• Når importen er suksessfullt fullført, vil det bli satt en grønn hake ut for utvalgene

Du har nå fullført importen av utvalg.

Merk

Hvis valget ikke er aktivert i Publiserings APIet i Prepare, vil møter, brukere og utvalg ikke bli overført til Live. Klikk her for å lese hvordan du aktiverer et valg i Publiserings APIet.