Hvordan deaktiverer jeg en bruker?

Slik deaktiverer du en bruker

• Trykk på Møtedeltakere i venstremenyen
Bilete
Venstremenuen i Live

• Trykk på den brukeren på listen som du vil deaktivere

Bilete
 Møtedeltakerlisten

• Rull ned til bunnen av siden og klikk på Rediger bruker

Bilete
Rediger bruker

• Du kommer nå til brukeradministrasjonssiden. Rull ned til bunnen av siden og klikk på 'Deaktiver bruker'-knappen

Bilete
Deaktiver bruker

Brukeren er nå deaktivert. Når brukeren er deaktivert, vil brukeren ikke lenger ha tilgang til FirstAgenda Live.

Merk: Når brukeren er deaktivert, slettes de ikke fullstendig fra systemet og kan fortsatt finnes under fanen 'Deaktivert' i brukeradministrasjonen. Du kan derfor aktivere brukeren på nytt, og brukerens data vil dermed ikke ha gått tapt.

Klikk her hvis du vil slette en bruker fullstendig fra FirstAgenda.