Hvordan eksporterer jeg en dagsorden?

Veiledning nedenfor viser deg hvordan du henter dagsordener og referater ut fra FirstAgenda.

• Logg på FirstAgenda på web.firstagenda.com
  • Klikk på PDF-modul
  • Marker de dagsordener eller referater du ønsker å hente ut fra FirstAgenda. Bemerk at du utelukkende vil se dagsordener fra utvalg som du er ansvarlig for.
  • Velg om du vil inkludere vedlegg.
  • Velg om vedleggene skal legge seg etter hver sak (om ikke vil alle vedleggene legge seg samlet etter dagsordenen/referatet).
  • Velg om du vil ha beslutninger med (gjelder kun for møter opprettet manuelt i FirstAgenda).
  • Velg om lukkede saker og vedlegg skal inkluderes i PDF-filen

Bilete
Alternativer for å lage PDF
  • Klikk på Opprett PDF

Den snurrende sirkelen signaliserer at eksporten har startet. Når eksporten er ferdig vil du motta en varsling i din e-post. Klikk på linken i e-posten.

Innen du kan få vist PDF'en, skal du logge inn i FirstAgenda for å identifisere deg. Hvis du ikke vil vente på e-posten, har du også mulighet for å klikke F5 mens du står på PDF-modul-siden i FirstAgenda. Hvis PDF'en er klar, vil den snurrende sirkelen skrifte til en grønn godkjent-markør.

Bilete
Blå Last ned PDF-lenke helt til høyre

• Trykk på Last ned PDF for å se dagsordenen eller referatet i PDF-format.