Hvordan stiller jeg et forslag?

Hvis du gjerne vil stille et forslag, skal du først gå inn på det møtet hvor du ønsker å stille et forslag.

• Herfra velger du den saken i dagsordenen hvor du vil levere et forslag.

• Klikk det oransje krysset nederst i venstre hjørne.

• Klikk på Still forslag for å stille ditt eget forslag til saken i dagsordenen.

Bilete
Meld på talerliste

Herfra har du mulighet for at stille et:

• Forslag
  • Endringsforslag
  • Tilleggsforslag
  • Alternativt forslag

Bilete
Still forslag som møtedeltaker

Du kan beskrive ditt forslag og om nødvendig kan du også legge til en PDF ved å klikke på bindersikonet.

Du skal velge om ditt forslag skal stilles privat, og dermd kun være synlig for deg selv og møtets administratorer, eller om det skal være offentlig og synlig for alle.

Når du er ferdig med å beskrive ditt forslag, skal du klikke på Still forslag-knappen, og forslaget vil heretter bli synlig for dem du har valgt skal ha tilgang til det.

Slik ser et forslag med en PDF vedlagt ut etter at det er sendt inn:

Bilete
Visning av forslag med PDF for møtedeltaker