Kan jeg se andres forslag?

Ja, i FirstAgenda Live kan du se andres forslag.

• Klikk deg inn på det møtet du vil se forslag for, og velg den spesifikke saken på dagsordenen. Herfra vil forslag andre har stilt, fremkomme som vist under:

Bilete
Visning av forslag med PDF for møtedeltaker

Private og offentlige forslag

Som møtedeltaker vil du kunne se andres offentlige forslag. Har de valgt å stille forslaget privat, vil du ikke kunne se forslaget på hverken app eller web. Forslaget vil heller ikke bli vist på storskjerm hvis det er stilt privat av en annen møtedeltaker.