Kan jeg endre mitt forslag?

Ja. Hvis du har stilt et forslag i FirstAgenda Live, har du mulighet for å endre på det etter at det er sendt til innstilling.

• Hvis du bruker webversjonen av Live, skal du klikke et sted på innstillingen, slik at dine redigeringsmuligheter kommer frem som et valg.

• Bruker du appen, skal du bare klikke midt på innstillingen med fingeren, og redigeringsmulighetene vil komme frem, som vist på bildet under:

Bilete
Redigeringsalternativer for forslag

• Klikk på blyantikonet for å redigere og endre på ditt forslag.

Bilete
Blyant
  • Deretter kan du rette i ditt forslag:

Bilete
Rediger forslaget ditt

• Husk å til sist klikke på "Rett forslag" når du er ferdig, slik at dine endringer blir lagret og delt enten privat eller offentlig.

Du kan endre i dine stilte forslag så mange ganger du vil.