Kan jeg trekke mitt forslag?

Ja. Dersom du har stilt et forslag i FirstAgenda Live på møtet som du angrer, kan du slette forslaget.

• Hvis du bruker webversjonen av Live, skal du klikke et sted i innstillingen, slik at redigeringsmulighetene kommer frem.

• Bruker du appen, skal du bare klikke midt på innstillingen med fingeren, og redigeringsmulighetene vil komme frem, som vist på bildet under:

Bilete
Trykk på søppelbøtta for å slette forslaget

• Hvis du ønsker å slette forslaget, klikk på søppelbøtten

Bilete
Skraldespandsikon

• Du vil nå bli spurt om du er sikker på at du vil slette forslaget. Klikk "Slett" hvis du ønsker at forslaget skal slettes og fjernes.

Bilete
Er du sikker på at du vil slette dette forslaget?

• Ditt forslag er nå slettet fra FirstAgenda Live.'