Hvordan starter og stopper jeg taletiden?

Slik starter du taletiden

• Klikk på den taleren du vil starte taletiden for.

• Så kommer der under valgmuligheter frem under talerens navn:

Bilete
Oransje «spill»-ikon ved siden av en høyttaler i talerlisten

• Klikk på play-knappen lengest til høyre.

• Du har nå startet talerens taletid.

Slik stopper du taletiden

• Når du vil stoppe talerens taletid, skal du igjen klikke på knappen ytterst til høyre med haken i.
Bilete
Oransje "hake"-knapp for å stoppe talerens taletid
  • Talerens taletid stoppes nå. Den kan ikke settes i gang igjen.

• Hvis taleren igjen skal på talerlisten, ska du legge dem til, eller vedkommende kan selv skrive seg på talerlisten på nytt.