Hvordan melder jeg en person på talerlisten?

Dersom møtedeltageren ikke selv kan eller har meldt seg på talerlisten i FirstAgenda Live, har du som administrator rettighet til å selv legge vedkommende til talerlisten.

Hvis du ønsker å melde en person på talerlisten, skal du gå inn på møtet og den bestemte saken i dagsordenen. Du kan melde en person på talerlisten uansett om det ligger talere der fra før av eller ikke.

• Klikk på "Legg til +"-knappen.

Bilete
Legg til-knapp under talerlisten til et punkt

• Her får du muligheten til å søke blant de tilstedeværende møtedeltagerne, og velge den personen du vil sette på talerlisten.

Bilete
Liste over tilstedeværende møtedeltakere som kan velges

• Klikk på "Meld på" for å melde vedkommende på talerlisten for dagsordensaken.

Du kan se hele talerlisten til høyre.

Bilete
Oversikt over talerlisten til et punkt