Hvordan laster jeg ned en møteprotokoll?

Du kan enkelt laste ned protokollen fra møtet som PDF - enten før eller etter møtet.

Last ned protokollen før møtet

• Klikk deg inn på det kommende møtet, hvor du vil laste ned protokoll fra.

• I menyen til venstre kan du klikke nederst på protokoll, og din PDF vil starte å laste ned.

Bilete
PDF-knapp for nedlasting av protokollen nederst i venstre kolonne

• Protokollen blir nå lastet ned på din PC, og du kan åpne og lagre den.

Last ned protokollen etter møtet

• Klikk deg inn på det ferdige møtet hvor du vil laste ned en protokoll fra.

• I menyen til venstre kan du klikke på "protokoll", som du finner nederst, vist på bildet her:

Bilete
Protokollknapp for nedlasting av protokollen i nedre venstre kolonne

• Din protokoll blir nå lastet ned på din PC, og du kan åpne og lagre den.