Hva inneholder møteprotokollen?

Protokollen inneholder forskjellige elementer som fremstilles nedenfor. Er du i tvil om hvordan du laster ned protokollen og hvordan du kan se innholdet, kan du lese mer her.

Innhold:

• Først inneholder protokollen generelle basisinformasjoner om utvalg, møtested, tid og dato.

• Videre ser du alle deltakerne på møtet, og hvem som har meldt forfall.

• Neste side gir et overblikk over møtets dagsorden

• Herfra finner du en gjennomgang av alle de ulike dagsordensakene med tilhørende innstillinger, forslag, resultater fra voteringer og vedtak eller avslag.

• Du kan følge med i hvilke opplysninger som fremgår av protokollen underveis i møtet ved å klikke deg inn på "protokoll", som vist på bildet under. Her kan du legge til innstillinger, vedtak, resultat av voteringer og mye mer.

Bilete
Du kan følge med i hvilke opplysninger som fremgår av protokollen underveis i møtet ved å klikke deg inn på "protokoll",

• For hver sak på dagsordenen fremgår tittel, saksnummer og innstilling/forslag.

• Dessuten fremkommer det en utførlig deltakerliste for hver sak på dagsorden hvis ikke alle møtedeltakerne har vært til stede på samtlige saker