Hvordan oppretter jeg et vedtak/beslutning?

For å legge til et vedtak/beslutning til dagsordensaken skal man gjøre følgende:

• Gå inn på saken i dagsordenen hvor du ønsker å legge til et vedtak

• Bruk musen for å navigere til bunnen av voisningen, hvor du finner vedtakd på det dagsordenpunkt, hvor du ønsker at tilføje en beslutning i feltet.

Bilete
Bruk musen for å navigere til bunnen av voisningen, hvor du finner Vedtakd på det dagsordenpunkt, hvor du ønsker at tilføje en beslutning i feltet.

• Trykk med musen og skriv i feltet. Du kan også bruke standardtekster som du har satt opp på forhånd, så det går raskere og skrive et vedtak. Se mer om det her.

• Når du er ferdig med å skrive din beslutning, klikk på Avslutt.

Merk: Ved å trykke på Avslutt, så avsluttes saken og beslutningen vises på storskjerm i stedet for innstillinger og forslag. Beslutnignen blir også lagt til i protokollen og det er mulighet for å få vedtaket med i overfæring til ditt sak- og arkivsystem. Hvis du trenger det, kan beslutningen alltid låses opp igjen og endres på. Les mer om det her.