Hvordan tilføyes brukere til flere organisasjoner?

I Prepare har du muligheten til å tilknytte en bruker til flere organisasjoner. Som administrator slipper du derfor å sende invitasjoner fra hver organisasjon til den samme brukeren.

Slik tilknytter du en bruker til flere organisasjoner:

• Klikk på Brukere i venstremenyen og velg brukeren som skal tilknyttes en annen organisasjon.

• Bla ned til avsnittet Tilgang til organisasjoner i FirstAgenda.

• Klikk på Knytt til bruker i organisasjon i øvre høyre hjørne.

Bilete
Knytt til bruker i organisasjon

• Marker de organisasjonene som brukeren skal ha tilgang til.

• Klikk til slutt på Lagre.

Brukeren er nå tilknyttet de valgte organisasjonene.