Last ned et uttrekk over brukerrettigheter og andre logg-lister

Er du administrator i FirstAgenda kan du laste ned lister med brukerrettigheter og andre logg-lister. Her kan du blant annet få oversikt over hvilke brukere som har adgang til lukkede saker (fortrolig materiale), og se hvem som har logget inn i FirstAgenda de siste 30 dager. Les mer nedenfor.

Bemerk: du skal være administrator i FirstAgenda for å få adgang til listene.

Liste med brukerettigheter

Viser en liste over alle de utvalgene som brukerne i din organisasjon er tilmeldt. Listen viser også hvilke rettigheter brukerne har i utvalget (dagsordenansvarlig, reviewer osv). På listen ser du også brukerens navn, e-postadresse på jobb, personlige e-post, brukernavn, utvalgsrettigheter og info om primær eller sekundær godkjenner.

Liste over alle brukere

Denne listen viser en oversikt over samtlige brukere i organisasjonen, og inneholder brukerens navn, e-post og telefonnummer.

Administratorliste

Viser en liste over alle administratorer i organisasjonen. Listen inneholder administratorens fulle navn og e-postadresse.

Logins innenfor de siste 30 dagar

Viser en liste over brukernes logins de siste 30 dagene. Her ser du login-dato, brukernes e-post og en oversikt over feilede logins. Du kan også se om brukerne skal skifte passord eller om de er sperret. Videre fremgår det når brukerne senest har endret sitt passord.

Er brukeren sperret skal brukeren endre sitt passord for å bli låst opp igjen. Se eventuelt hvordan i denne artikkelen: Sperret bruker - hva gjør jeg? (link)

Tilgjengelig materiale

Denne listen viser en oversikt over alle brukere som har tilgått punkter i alle utvalg innenfor de siste 30+ dagene.

Liste med tilføyede og fjernede utvalgsrettigheter

Viser en liste over brukere som er tilføyet eller fjernet fra et utvalg, og når handlinger er foretatt.

Kan jag laste ned listene?

Det er kun administratorer som kan laste ned listene. Du finner listene ved å klikke på "Innstillinger" i venstremenyen. Scroll deretter ned til bunnen av siden.

Bilete
Blå nedladdningsknapp för att ladda ner dokument och loggar

BEMERK:

Listene lastes ned som .cvs filer. Velger du å åpne disse i Excel, vil det være problemer med å vise spesialtegn som æøå korrekt. Det er feil som skyldes Excel, hvor en løsning avventes fra Microsoft.