Hvor redigerer jeg i min brukerprofil?

Det er kun mulig å redigere i din brukerprofil i webversjonen av FirstAgenda.

Det er viktig at dine opplysninger er korrekte - særlig din e-postadresse og ditt mobilnummer, som du får bruk for hvis du skulle glemme ditt passord for pålogging.

Slik redigerer du din brukerprofil

• Logg inn via https://web.firstagenda.com

• Klikk på ditt profilbilde øverst i høyre hjørne

• Du kommer nå inn på brukeradministrasjonssiden hvor du kan endre i en rekke opplysninger. De ulike innstillingene er inndelt i tre faner i venstremenyen.

• Klikk på den fanen hvor du ønker å redigere i innstillingene.

Bilete
Venstre meny

• Ønsker du for eksempel å redigere i de personlige opplysningene, klikker du på denne i venstremenyene

• Klikk heretter på Rediger ut fra det feltet du ønsker å redigere

• Husk å klikke Lagre for at endringen skal slå i kraft

Hva du kan endre på din brukerprofil

Personlige opplysninger

• Profilbilde

• Du kan legge til, endre eller slette profilbildet ditt.

• Fornavn og etternavn

• Språk

• Det språket du velger her, vil være det språket som FirstAgenda oversettes til i webversjonen. Du kan velge mellom norsk, dansk, svensk, tysk eller engelsk.

• Hvis du vil endre språket i din FirstAgenda Prepare app, kan du se hvordan det gjøres på Apples hjemmeside. Slik innstilles språk på din iPad.

• Tidssone

Login og sikkerhet

• Brukernavn

• Passord

• Du kan raskt skifte ditt passord hvis du ikke er fornøyd med det du har. Se hvordan du skifter passord.

• E-postadresse

• Det er viktig at din private e-postadresse er registrert korrekt, da det er denne e-posten du får e-poter tilsendt til hvis du glemmer ditt passord.

• Ønsker du å endre din arbeidsmail for organisasjonen, skal du kontakte en administrator.

• To-faktor-godkjennelse

• Her kan du slå på om du vil bruke to-faktor-godkjennelse hver gang du logger inn i FirstAgenda Prepare. Det vil altså gjelde for alle de organisasjoner som du er medlem av.

• Mobilnummer

• Ved skift av passord, sendes det ut en SMS-kode til dette mobilnummeret. Sjekk at nummeret er registrert korrekt.

Organisasjoner

Her kan du se hvilke organisasjoner du har tilgang til i FirstAgenda Prepare.

Hjelp

Under hjelp kommer du over på vår supportside, hvor du finner en lang rekke supportartikler som forhåpentligvis kan hjelpe deg hvis du møter noen utfordringer eller har spørsmål.