Hvor er utskriftsknappen?

Det finnes ingen utskriftsknapp i FirstAgenda.

Vi har holdt fast i at FirstAgenda er et digitalt møtesystem, et av formålene er at løsningen skal nedskjære utgifter på print og papir.

Enkelte ganger, har vi mottatt henvendelser fra kunder som ønsker en utskriftsknapp, men disse ønsker har med tiden ebbet ut. Våres opplevelse er at brukerne er glade for, at man feks. kun behøver å ta med seg en iPad til et møte, isteden for store bunker med papir.

Men hvis jeg skal printe ut noe...

Da kan du alltid lagre et punkt som PDF via https://web.firstagenda.com

• Logg inn på FirstAgenda Prepare.

• Gå til det ønskede møtet og klikk på vedlegget eller saksdokumentet du ønsker å skrive ut.

• Klikk på nedtrekksmenyen 'Last ned dokumenter' i øvre høyre hjørne og velg 'Kun dette dokumentet' eller 'Alle dokumenter på saken,' avhengig av hvor mye du ønsker å laste ned.

Bilete
Klikk på nedtrekksmenyen i øvre høyre hjørne

• Materialet vil nå bli lastet ned til datamaskinen din.

• Hvis du ønsker å skrive ut dokumentet(-ene), må du bruke utskriftsfunksjonen i PDF-programmet når du åpner dokumentet på datamaskinen din.

Du kan gjenta handlingen for hvert enkelt dokument du ønsker å skrive ut.