Hvordan oppretter jeg et parti?

I FirstAgenda Live har du mulighet for å opprette partier, som du etterpå kan plassere møtedeltakere i. Det gir god oversikt over brukerns tilhørighet under voteringer og til protokollen.

Slik oppretter du et parti

• Trykk på Partier i venstremenyen

• Trykk på knappen Opprett parti i øverste høyre hjørne

Bilete
Oransje «opprett parti»-knapp øverst til høyre under «partier»-menyen

• Sett inn en partilogo ved å klikke på Velg bilde (kommer frem når du holder musepekeren over). Velg bilde eller logo mellom dine filer på din PC

Bilete
Velg bilde-knapp

• Skriv inn partinavn på Partinavn ved å klikke med musen i feltet

• Skriv inn partibokstav eller forkortelse for partiet i feltet Forkortelse ved å klikke i feltet

• Til sist kan du stille inn fargen. Du kan enten trekke med musen på regnbuebåndet eller skrive partifargen inn som hex, rgb og hsl ved å trykke på pilene

Bilete
 Fyll ut feltene.