Hvordan redigerer jeg et parti?

Hvis et parti på et tidspunkt får nytt logo, navn eller skifter farge, kan du endre innstillingene for partiet i FirstAgenda Live.

Slik endrer du et parti

• Trykk på Partier i venstremenyen

• Trykk på det partiet på listen som du ønsker å endre

Bilete
Oransje «opprett parti»-knapp øverst til høyre under «partier»-menyen

• Du kan endre partilogo ved å klikke på Velg bilde (kommer frem når du holder musepekeren over nåværende logo)

• Velg bilde eller logo blant dine filer på PCen

Bilete
Endre partibilde-ikon
Bilete
Velg bilde-knapp

• Du kan endre partinavn i feltet Partinavn ved å klikke med musen i feltet

Bilete
Tekstfelt for partinavn

• Du kan endre partibokstav eller forkortelse for partiet i Forkortelse ved å klikke med musen i feltet

Bilete
Tekstfelt for å forkorte partinavn

Til slutt kan du stille inn fargen. Du kan enten trekke musen på regnbuebåndet eller skrive partifargen inn som hex, rgb og hsl ved å klikke på pilene.

Bilete
Felt for justering av partifargen

Når du er ferdig med dine endringer, husk å klikke på Lagre.