Hvordan legger jeg en bruker til et parti?

Slik legger du en bruker til et parti

Når du har importert brukere eller opprettet brukere manuelt i FirstAgenda Live, så har du mulighet for å tilknytte dem et parti.

• Trykk på Møtedeltakere

• Velg den brukeren som du gjerne vil legge til et parti, og trykk på brukeren

Bilete
Liste over møtedeltakere

• Trykk på nedtrekksmenyen ut fra Parti, og velg det partiet som brukeren skal legges til.

Bilete
Rullegardinliste basert på "Fest"

• Trykk på Lagre

Når du har trykket på lagre, vil brukeren være en del av det valgte partiet. Det vil også fremkomme når brukeren anvender FirstAgenda Live.