Hvordan bruker man utklippsverktøy for å lage en innstilling?

Du kan enkelt duplisere en hel innstilling eller kopiere deler av en innstilling, slik at du både raskere og enklere kan lage en ny.

Trinn-for-trinn guide

Følg denne guiden for å lære hvordan du bruker utklippsverktøyet (ofte kjent som snippet tool) i FirstAgenda Live og gjøre ditt arbeid enklere.

• Start med å markere tekststykket på den eksisterende innstillingen. Bruker du web-versjonen av FirstAgenda Live gjøres dette med musen, mens på iPad bruker du fingeren.

Bilete
Tekststykke markeret under en indstilling

• Over markeringen vil det nå dukke pop en boks med valgmulighetene: "Innstilling" og "Forslag".

Bilete
drop-down liste med muligheder ud for det markerede tekststykke

• Trykk nå på "Innstilling".

• Din innstilling vil nå bli lagt til i behandlingen.

Bilete
Grønt flueben når indstilling er blevet tilføjet

Du kan nå velge å la innstillingen stå som den er, eller redigere og legge til elementer i den om nødvendig.