Hvordan oppretter jeg et forslag?

Slik oppretter du et forslag

• Gå inn i saken på dagsordenen i det gjeldende møtet i Live

• Under Innstillinger og forslag i saken kan du få en oversikt over alle innstillinger og forslag

• Trykk på Legg til

Bilete
Legg til-knappen til høyre

• Velg heretter Forslag øverst og skriv forslaget inn i feltet

Bilete
Velg forslag for å skrive forslag

• Du skal velge om forslaget skal være offentlig eller ikke. Hvis du setter hake i Offentlig, vil alle deltagere på møtet kunne se det på deres oversikt over saken. Hvis du ikke setter hake i Offentlig, blir det kun synlig i adminstratordelen.

• Velg deretter den personen som du skriver forslaget på vegne av

• Når du er ferdig, avslutter du ved å klikke på "Legg til".

Merk: Det er flere forskjellige typer forslag. Funksjonelt er det ingen forskjell på typene, det er kun overskriften.