Hvordan sletter jeg en innstilling eller et forslag?

Du kan slette en innstilling eller et forslag dersom du har behov for det.

• Gå inn på saken i dagsordenen hvor du vil endre din innstilling eller forslag.

• Trykk et sted i innstillingen eller forslaget, så det kommer frem en menylinje under feltet.

• Her skal du så trykke på søppelbøtten ytterst til høyre.

Bilete
Oransje søppelbøtteikon i høyre hjørne for å slette innstilling eller forslag

• Når du har klikket på søppelbøtten, kommer det en dialogboks frem, hvor du skal bekrefte at du vil slette innstillingen eller forslaget.

Bilete
Oransje sletteknapp for å bekrefte sletting

• Hvis du bekrefter at du vil slette, forsvinner den. Du kan ikke angre denne handlingen, men du kan opprette det helt på nytt etterpå.