Kan jeg kopiere en innstilling eller et forslag?

Du har mulighet for å kopiere både innstillinger og forslag. Når du kopierer, vil innstillingen eller forslaget automatisk bli kopiert inn på samme sak i dagsordenen.

Slik kopierer du en innstilling eller et forslag

• Gå inn på den saken i dagsordenen, hvor du gjerne vil endre din innstilling eller forslag

• Trykk på et sted i innstillingen eller forslaget, så det kommer en liten menylinje frem under feltet.
Bilete
Oransje kopiikon
  • Her skal du trykke på kopi-ikonet  i midten.

Så snart du har trykket på ikonet, så vil innstillingen eller forslaget bli kopiert.

Bilete
Forslaget eller innstillingen som er kopiert