Hvordan endrer jeg et forslag eller innstilling?

Du kan endre i en innstilling eller i et forslag når du vil, dersom du får behov for det.

• Gå inn på saken i dagsordenen hvor du gjerne vil endre din innstilling eller forslag.

• Trykk et sted på innstillingen eller forslaget, så det kommer en menylinje frem under feltet.

• Her skal du klikke på den lille pennen ytterst til høyre.

Bilete
Liten oransje penn i høyre hjørne for å endre innstillinger og forslag

• Lag heretter endringen din, og klikk på haken for å lagre endringen

Bilete
Velg mellom endring og forslag under "type"

Se også denne lille videoen:

Bilete
Video hvor du kan se en endring gjøres