Hvordan oppretter jeg en innstilling?

• Gå inn på saken i dagsordenen i Live

• Under Innstillinger og forslag under saken kan du få oversikt over alle innstillinger og forslag

• Trykk på Legg til

Bilete
Legg til innstillinger

• Vælg herefter Indstilling øverst og skriv din indstilling ind i feltet

Bilete
Skriv inn innstillingen

• Du skal velge om innstillingen skal være offentlig eller ikke. Hvis du setter en hake ved offentlig, vil alle deltagere på møtet kunne se det på sine oversikter i saken. Hvis du ikke setter hake i offentlig, vil det kun være synlig i administrasjonsdelen.

• Når du er ferdig, avslutter du ved å trykke på Legg til